قیمت آسانسور 3 توقف-طبقه

 

لیست قیمت آسانسور 3 توقف

 

آسانسورها در انواع مختلف گیرلس، گیربکس دار، روملس و هیدرولیک وجود دارند. آسانسورها از ترکیب قطعات مختلفی تشکیل شده اند که با هم در ارتباط نزدیکی هستند. حدود 60 قلم قطعه در یکجا جمع شده و سیستم آسانسور را تشکیل میدهند. درب آسانسور، موتور آسانسور، ریل آسانسور، کابین و تابلو فرمان قطعات اصلی آسانسور هستند. این 5 قطعه 90 درصد قیمت یک آسانسور را تشکیل میدهند.

در طراحی، ساخت و خرید قطعات آسانسور 3 توقف از افراد متخصص در این زمینه باید کمک بگیرید چرا که اگر در خرید و نصب آن از قوانین و استانداردها پیروی نشود، خطرات و ضررهای جانی و مالی فراوان در پی خواهد داشت. استفاده از قطعات نامرغوب و یا نصب بی دقت قطعات، منجر به حوادث ناگواری خواهد شد. یکی از عواملی که در انتخاب آسانسور نقش مهمی دارد قیمت آسانسور است.

شما با توجه به ویژگی های خاصی که هر آسانسور دارد، باید برای انتخاب یکی از انواع آسانسور اقدام کنید. به همین دلیل بهتر است پیش از اقدام برای خرید، از مشخصات فنی انواع سیستم آسانسور و اجزاء آن، برند قطعات، قیمت قطعات و مواردی که روی قیمت آسانسور تاثیر می گذارند مطلع شوید. با خرید از بازرگانی افق لیفت با کیفیت ترین و مرغوب ترین قطعات را دریافت خواهید کرد. برای مشاوره در مورد قیمت آسانسور 3 توقف و برند و قیمت هر یک از قطعات، با بازرگانی افق لیفت تماس بگیرید. مشاوران ما شما را راهنمایی خواهند کرد. با ما همراه باشید.

در این بخش با مشخصات فنی و لیست قیمت انواع آسانسور 3 توقف تمام اتوماتیک و نیمه اتوماتیک آشنا خواهید شد. 

عوامل موثر در تعیین قیمت آسانسور 3 توقف

لیست قیمت آسانسور 3 توقف تحت تاثیر عوامل مختلفی از جمله نوع آسانسور، ظرفیت کابین، سرعت موتور، نوع و برند قطعات و قیمت ریز قطعات متغیر می ‌باشد. 

  1. نوع آسانسور: آسانسور مسکونی، تجاری یا صنعتی
  2. نوع سیستم آسانسور: گیرلس، روملس، گیربکس دار یا هیدرولیک
  3. سرعت آسانسور: 1 متر بر ثانیه، 1/6 متر بر ثانیه، یا بالاتر
  4. ظرفیت کابین آسانسور: 6 نفره، 8 نفره یا بالاتر
  5. تعداد طبقات و ارتفاع ساختمان: در ساختمان های تا 5 توقف معمولا آسانسور هیدرولیک، تا 12 توقف آسانسور گیربکس دار و  طبقات بالاتر معمولا از آسانسور گیرلس و روملس استفاده میشود.
  6. نوع و برند قطعات آسانسور: تنوع قطعات آسانسور خیلی زیاد بوده و قطعات آسانسور خارجی قیمتی به مراتب بالاتر از قطعات ایرانی و چینی دارند. 
  7. قیمت قطعات: قطعات آسانسور تنوع بالایی دارند و بالطبع میتوان برای آسانسور 3 توقف انواع پیش فاکتورها را با قیمتهای مختلفی ارائه داد.

1- نوع آسانسور

آسانسورها در انواع مختلفی مانند آسانسور مسکونی، صنعتی، بالابر کارگاهی، آسانسور خانگی(هوم لیفت)، خودروبر، ویلچربر و غذابر وجود دارند. 3 مورد اول بیشترین کاربرد را دارد.

  • آسانسور مسکونی: آسانسور مسکونی را می توان متداول ترین نوع آسانسور دانست که در ساختمان ها و آپارتمان های مسکونی نصب می شود. این آسانسورها برای جابجایی، آسایش و راحتی ساکنان ساختمان استفاده می شود. قیمت آسانسورهای مسکونی معمولاً ارزان‌ تر از آسانسورهای صنعتی هسییی
  • آسانسور کارگاهی: آسانسور کارگاهی را میتوان نوعی بالابر دانست که برای جابجایی مصالح و تجهیزات مختلف و نیز پرسنل و کارکنان به طبقات مختلف کارگاه ها استفاده می شود. البته علاوه بر ساختمان سازی، از این این بالابرها می توان در پروژه های استخراج نفت و گاز، ساخت پل و تونل، استخراج معادن، ساخت و نصب برج هایی با طبقات بسار زیاد استفاده کرد.
  • آسانسور صنعتی: آسانسور صنعتی به‌ طور خاص برای حمل بارهای سنگین و استفاده مداوم در محیط ‌های کاری طراحی شده‌ اند. در این نوع آسانسورها، ایمنی و مقاومت در برابر فشار و استهلاک از اهمیت بالایی برخوردار است و زیبایی ظاهری معمولاً در این نوع طراحی اولویت کمتری دارد.

2- نوع سیستم آسانسور

  • آسانسور کششی گیربکس دار 
  • آسانسور کششی گیرلس
  • آسانسور کششی روملس
  • آسانسور هیدرولیک

آسانسور کششی چیست؟

آسانسور کششی را میتوان متداول ترین و پرکاربردترین نوع آسانسور دانست که از نیروی الکتروموتور برای جابجایی کابین میان طبقات ساختمان استفاده می کند. با تولید نیرو توسط موتور آسانسور و انتقال آن به فلکه کششی و سپس به سیم بکسل، کابین به حرکت در می آید. در اینگونه از آسانسورها کابین و وزنه‌، متصل به دو سر سیم بکسل که روی قرقره‌ای بزرگ به نام فلکه موتور آسانسور (Sheave) حرکت می‌کنند، تشکیل شده است. وزنه و کابین آسانسور تمایل دستیابی به تعادل دارند که در نهایت باعث می‌ شود که برای به‌ حرکت در آوردن کابین آسانسور نیاز به انرژی کمی باشد. زمانی که کابین آسانسور به سمت بالا حرکت می‌کند، وزنه تعادل به سمت پایین حرکت می‌کند و همچنین زمانی که کابین آسانسور به سمت پایین حرکت می‌کند، وزنه تعادل به سمت بالا حرکت می‌کند. قیمت قطعات و سرعت آسانسور کششی نسبت به آسانسور هیدرولیک کمتر بوده ولی هزینه نصب آن بالاتر است و محدودیت نصب در طبقات بالاتر ندارد.

 

  • آسانسورهای کششی گیربکس دار: 

در این مدل از آسانسورها از گیربکس برای انتقال نیرو و تبدیل سرعت استفاده می شود. اینگونه از آسانسورها دارای گیربکسی هستند که به موتور متصل است و چرخی که سیم بکسل را به حرکت در آورد را می‌ راند. این‌ گونه از آسانسورها قادر هستند که به سرعتی بین 1.6 تا 2.5 متر بر ثانیه دست ‌یابند. حداکثر مسافتی که آسانسورهای کششی می‌توانند طی کنند معمولا حدود 76 متر است. بنابراین این‌ گونه از آسانسورها برای ساختمان‌ های کوتاه تا نیمه‌ مرتفع مناسب است. حداکثر وزنی که این آسانسورها  می‌توانند تحمل کنند حدود 13600 کیلوگرم است. هزینه قطعات و نصب آسانسور گیربکس دار ارزانتر از آسانسور گیرلس و روملس میباشد.

آسانسورهای گیربکس دار معمولا کندتر از سیستم های گیرلس هستند. به عبارت دیگر سیستم های کششی گیربکس دار برای آسانسورهایی با سرعت بالا راهکار مناسبی نیستند. بازدهی انرژی، سرعت، سر و صدا و نرمی حرکت آسانسورهای گیربکس دار در مقایسه با سیستم های گیرلس کمتر است. موتورهای گیربکس دار شامل موتور الکتریکی، گیربکس، فلکه گیربکسی و ترمز الکتریکی است که در دو نوع موتور گیربکس دو سرعته (AC2) و موتور گیربکس تک سرعته (3VF) موجود میباشد.

 

در جدول زیر آسانسور کششی گیربکس دار 3 توقف را با درب آسانسور نیمه اتوماتیک مشاهده می کنید. قطعات اصلی به کار رفته در این پیش فاکتور شامل ریل MF چین T5-T9 اصلی، درب نیمه اتوماتیک نوین سیستم، درب لولایی طرحدار، کابین MDF استیل 6 نفره، موتور بهران 6/1 کیلووات و تابلو فرمان داتیس 7/3 کیلووات میباشد. قطعات دیگر به کار رفته در این پیش فاکتور از بهترین قطعات موجود در بازار آسانسور بوده و میتوان طبق درخواست مشتری انواع قطعات دلخواه شما را پیش فاکتور کرده و خدمتتان ارسال کنیم. قیمت نصب آسانسور در این جدول لحاظ نشده و برای اطلاع از قیمت نصب آسانسور 3 توقف با تلفنهای ثابت در تماس بوده و یا در پیام رسانهای واتساپ یا روبیکا پیام دهید. 

 

جدول زیر شامل صفر تا 100 قطعات آسانسور 3 توقف با کابین MDF استیل 6 نفره، ریل MF چین T5-T9، موتور بهران 6/1 کیلووات، تابلو داتیس 7/3 کیلووات و درب تمام اتوماتیک نوین سیستم است. در آسانسور اتوماتیک درب طبقه و درب کابین هر دو به صورت اتوماتیک بوده و خود به خود باز میشوند. در این پیش فاکتور طبق نظر مشتری عزیز می توان از انواع درب آسانسور مانند درب اتوماتیک یاران، درب اتوماتیک حریري، انواع ریل مانند ریل چیلیک ترک و ریل ساورا استفاده کرده و خدمتتان ارسال کنیم.