موتور آسانسور

موتور آسانسور

 

 

موتور آسانسور چیست؟

 

موتور اصلی ترین جزء مکانیکی هر مدل آسانسوری است و وظیفه آن تبدیل انرژی الکتریکی به انرژی مکانیکی است، موتور نیروی لازم را جهت جابجایی کابین آسانسور فراهم میکند. موتور قلب تپنده آسانسور است و نیروی لازم را جهت جابجایی کابین آسانسور، بار یا مسافران از طریق انتقال نیرو به سیم بکسل و در نهایت حرکت کابین را بر عهده دارد. موتور اصلی ترین و گرانترین قطعه آسانسور نیز است.

موتور آسانسور به عنوان جزء کلیدی آسانسور نقش مهمی در ایمنی و کارایی آسانسور دارد. انتخاب موتور آسانسور سخت ترین انتخاب در آسانسور است. در انتخاب موتور آسانسور مناسب باید نوع ساختمان، کاربری ساختمان، نوع سیستم آسانسور، ارتفاع، سرعت، ظرفیت کابین، ترافیک ساختمان و از همه مهمتر در نظر خریدار، قیمت موتور آسانسور را در نظر گرفت. انتخاب صحیح موتور آسانسور باعث ایجاد کیفیت مطلوب در حرکت کابین و ایجاد رضایت خاطر در ساکنان ساختمان خواهد شد.

موتور از قطعات حیاتی آسانسور است و قیمت موتور آسانسور موثرترین فاکتور در قیمت کل آسانسور است. برای مشاوره در مورد انواع آسانسور و انتخاب قطعات آسانسور با افق لیفت تماس بگیرید. 

در ادامه اطلاعات بیشتری در مورد انواع موتور و مزایا و معایب هرکدام از آنها و انواع موتورهای آسانسور ایرانی و خارجی ارائه میگردد. با ما همراه باشید.

 

انواع موتور آسانسور

موتورهای آسانسور را از جهات مختلفی میتوان بررسی کرد. در انتخاب موتور مناسب عوامل متعددی مثل نوع کاربری ساختمان، تعداد طبقات و ارتفاع ساختمان، ظرفیت کابین و سرعت موتور را باید در نظر گرفت. وجود یا عدم وجود موتورخانه و چاله آسانسور نیز از شرایط دیگر تعیین نوع موتور و کلا سیستم آسانسور هست.

موتورهای آسانسور در حالت کل به دو دسته زیر تقسیم میشوند:

  • موتور آسانسور گیربکس دار
  • موتور آسانسور گیرلس (بدون گیربکس)

البته نوعی دیگر از موتور هست که به نام موتور آسانسور هیدرولیک مشهور است و با فشار روغن کار میکند که در پروژه های تا 5 توقف و کابین با ظرفیت کم استفاده میشود و به علت بحث بسیار مفصل آن در صفحه دیگری به اسم آسانسور هیدرولیک توضیحات لازم و انواع آن توضیح داده شده است.

1 موتور آسانسور گیربکس دار

موتورهای گیربکس دار قدیمیترین و رایج ترین مدل موتورهای آسانسور هستند که در کشورمان به تعداد فراوان نصب و راه اندازی شده اند. در این مدل از موتورهای آسانسور، نیروی محرکه ناشی از الکتروموتور از طریق چرخ دنده به فلکه موتور انتقال می یابد و باعث به حرکت در آمدن سیم بکسل و کابین آسانسور می شود. در این موتورها گیربکس یا همان چرخ دنده واسط بین موتور و کابین است که انعطاف پذیری لازم را به وجود می آورد و باعث افزایش قدرت این موتور شده است.

موتور گیربکس دار از رایج ترین موتورهای آسانسور هستند که از گیربکس برای افزایش یا کاهش سرعت و گشتاور استفاده میکنند. موتور آسانسور گیربکس دار برای ساختمان هایی با ارتفاع متوسط که نیاز به حرکت سریع و کارآمد بین طبقات دارند مناسب است. موتور گیربکس دار معمولا اندازه بزرگتری نسبت به موتور گیرلس دارد و دارای چرخ دنده و ماردون هستند و برای آسانسورهایی که دارای موتورخانه هستند مناسب است.

در این موتورها گیربکس یا همان چرخ دنده، واسط بین موتور و کابین است. وجود چرخ دنده باعث افزایش قدرت این موتورها شده است. برق ورودی به موتور باعث چرخش روتور شده و چرخش روتور سبب به چرخش در آمدن گیربکس متصل به روتور میشود. گیربکس این نوع موتورها به وسیله یک میله به روتور متصل است. چرخش گیربکس باعث به حرکت در آمدن چرخ دنده ها می شود و با چرخش چرخ دنده های متصل به گیربکس، فلکه گیربکس شروع به چرخش میکند و سیم بکسل آسانسور را موافق جهت چرخش موتور به حرکت در می آورد. حرکت این مجموعه باعث جا به جایی کابین و همچنین وزنه تعادل آسانسور میشود.

ارزان بودن نسبت به موتور گیرلس، بازدهی 85 درصد و قدرت بالا از مزایای موتورهای گیربکس دار است. موتورهای گیربکس دار از چهار بخش اصلی تشکیل شده است: موتور الکتریکی، فلکه گیربکس، گیربکس و ترمز الکتریکی

انواع موتور گیربکس آسانسور

  • موتور گیربکس دار دو سرعته (AC2)
  • موتور گیربکس دار تک سرعته (VVVF)

 موتور آسانسور گیربکس دار دو سرعته یا AC2

در این حالت از یک موتور با دو سیم پیچ جداگانه و دو سرعت برای حرکت استفاده می شود. در زمان شروع، موتور با سیم پیچ دور تند به کار می افتد و برای محدود کردن جریان، یک مقاومت به صورت سری به آن ها متصل می شود. شتاب گیری آرام کابین با کاهش تدریجی میدان مقاومت صورت می گیرد و با نزدیک شدن به تراز طبقه، موتور با سیم پیچ دور تند از کار می افتد و موتور با سیم پیچ دور کند شروع به کار می کند. سرعت کابین تا رسیدن به فاصله کمی از تراز، به صورت تدریجی کاهش می یابد و در این زمان جریان برق قطع می شود و ترمز به صورت اتوماتیک کابین را به آرامی متوقف می سازد. در سیستم آسانسور مجهز به موتورهای گیربکسی دو سرعته، قابلیت دستیابی به سرعت‌ های بالاتر نیز وجود دارد.

در این مدل از موتورها، مسافرین استارت و توقف های ناگهانی را در کابین تجربه می کنند و این تکان ها به تدریج از عمر قطعات آسانسور می کاهد. هرچند که وجود فلایویل کمی از شدت این ضربات کم می کند، اما باز هم این ضربات وجود دارند. استارت های ناگهانی موتور جریان برق زیادی را مصرف می کند و لذا هزینه برق این سیستم ها بیشتر است.

موتور آسانسور گیربکس دار تک سرعته (VVVF)

در سیستم VVVF مزایایی وجود دارد که با دیگر سیستم ها نمی توان به آن دست یافت. شتاب گیری مثبت و منفی بسیار آرام، این سیستم را نسبت به سیستم موتورهای گیربکس دار دو سرعته برتر می سازد. این سیستم دارای یک سیم پیچ است که با برق متناوب راه اندازی می شود.

در موتورهای گیربکسی تک‌ سرعته، دور موتور ثابت بوده و کابین با سرعت ثابت حرکت می‌ کند. هنگام نزدیک شدن کابین به تراز طبقه از طریق ترمز، شتاب منفی ایجاد می‌ گردد و با کاهش سرعت، کابین نهایتا در ترازِ طبقه متوقف می‌ شود. در این سیستم، دور موتور توسط مداری الکتریکی کنترل می‌ گردد و سرعت را در مدت زمان کوتاهی به آرامی از صفر به حداکثر و بالعکس می‌ رساند. با استفاده از تغییر ولتاژ و فرکانس موتور، سرعت به صورت پیوسته تغییر یافته و تکان های ناشی از تغییر سرعت به حداقل می‌ رسد.

مزایا و معایب موتور آسانسور گیربکس

  • افزایش و کاهش سرعت و گشتاور: موتورهای گیربکس‌ با تنظیم نسبت دنده‌ها، می‌توانند سرعت و گشتاور موتور را بهینه کنند.
  • قیمت مناسب موتور گیربکس: موتور آسانسور گیربکس‌دار به دلیل ساختار ساده تر و قطعات ارزانتر، قیمت مناسبتری نسبت به موتورهای گیرلس دارند.
  • کارایی مناسب موتور گیربکس به خصوص در ساختمانهای با طبقات پایین و متوسط
  • صدا و ارتعاش بیشتر موتورهای گیربکس: صدای موتور های گیربکس دار ار موتورهای گیرلس بیشتر است.
  • هزینه نگهداری موتورهای گیربکس: قطعات مکانیکی موتورهای گیربکس بیشتر از موتور گیرلس است و بالطبع هزینه نگهداری آن نیز بیشتر است.

2 - موتور آسانسور بدون گیربکس (گیرلس) 

چنانچه نیروی محرکه از طریق اتصال مستقیم از موتور به قرقره کشش منتقل گردد، موتور از نوع بدون گیربکس(گیرلس) می باشد. موتورهای گیرلس، با ولتاژ و فرکانس متغییر کار می کنند. وجود این نوع موتور برای آسانسورهای سرعت بالا بسیار مهم است.

همان طور که از نام این موتور پیداست این موتورها فاقد گیربکس می باشند و این مسئله باعث می شود لرزش کابین هنگام حرکت به حداقل برسد و حداقل ۵۰% در مصرف انرژی الکتریکی صرفه جویی نماید.

موتور گیرلس نسل جدید موتورهای آسانسور می باشد و از لحاظ حرکتی به هیچ عنوان قابل قیاس با موتورهای گیربکس دار نیستند، اما از لحاظ قیمتی دو برابر انها هستند. این موتورها به دلیل عدم استفاده از روغن، با محیط زیست سازگاری بسیار خوبی دارند. ضمنا بدلیل بازدهی بسیار بالا، دارای برگشت پذیری بالائی نیز هستند بنابراین با توجه به ماهیت ترمز الکتریکی در این گونه آسانسورها در مرحله ترمز انرژی ناشی از ترمز به جای اتلاف به صورت حرارت، مجدد به شبکه تزریق می شود.

آسانسور های گیرلس به جهت حجم کم دستگاه محرکه، افزایش کارایی، نیاز به فضای محدود و حذف موتورخانه، نصب سریع آسانسور، و به حداقل رساندن خدمات مربوط به تعمیر و نگهداری، آسانسور بسیار ایده آلی برای ساختمانها و مجتمع های پرترافیک می باشد و لذا سیستم طراحی آن بسیار پیچیده تر از آسانسورهایی است که از گیربکس مار پیچ دنده ای یا دنده حلزونی استفاده می کند.

به طور کلی موتورهای گیرلس برای آسانسورهای سرعت بالا و به طور معمول بالاتر از 1/6 تا 4 متر بر ثانیه و ساختمان های مرتفع مورد استفاده قرار می گیرند. انواع فلکه های مرسوم و قابل تایید استاندارد ایران برای موتور های گیرلس، فلکه 24 و 32 و 40 سانتیمتری می باشند. فلکه های هرزگرد گیرلس ضد سایش امیر با قطر 24-32-40 سانتیمتری و انواع فلکه موتور گیربگس و گیرلس ضد سایش را از ما بخواهید ما فلکه های گیرلس و گیربکس و انواع فلکه موتور ضد سایش را با گارانتی 60 ماهه به تمام نقاط کشور ارسال می کنیم.

 

 

انواع موتور گیرلس

  • موتورهای گیرلس بشکه‌ای 
  • موتورهای گیرلس دیسکی

موتورهای گیرلس بشکه ای

موتور گیرلس بشکه ای با توجه به ویژگی هایی از جمله ابعاد کوچک، قابلیت نصب درون چاه آسانسور، وزن کم، قیمت کمتر نسبت به نوع دیسکی ، عدم نیاز به فن خنک کننده، قابل کنترل توسط تابلو فرمان و … بسیار مناسب جهت به کارگیری در آسانسور های بدون موتورخانه یا MRL هستند.

موتورهای گیرلس دیسکی

موتورهای گیرلس دیسکی به دلیل نوع تکنولوژی ساخت، عرض آن ها کاهش یافته و فضای کمتری را میگیرند. از طرف دیگر افزایش تعداد قطب های موتور در کنار بزرگ‌تر شدن قطر فلکه کششی، حرکت نرم‌تری را ارائه خواهند داد.

تفاوت موتور آسانسور گیرلس و گیربکس 

  • موتور گیرلس بازدهی 90 درصد و موتور گیربکس بازدهی 50 درصدی دارند.
  • موتور آسانسور گیرلس به دلیل نداشتن گیربکس دارای حجم و ابعاد کوچکتری نسبت به موتور آسانسور گیربکس دار می باشد.
  • موتور آسانسور گیرلس برخلاف موتور گیربکس نیاز به روغن کاری ندارد.ه
  • در موتور گیربکس دار زمانی که موتور مدت زمان زیادی کار کرده باشد داغ میکند. اما موتور گیرلس حتی در شرایط کار زیاد هم داغ نمی کند و متوقف نمی شود.
  • موتور گیربکس دار یک مشکل اساسی دارد و آن هم ایجاد سر و صدای زیاد است اما در موتور گیرلس دور موتور تقریبا یک دهم دور موتور گیربکس دار است و صدای بسیار کمتری را ایجاد می کند. 
  • حجم و وزن موتورهای گیربکس دار به حدی زیاد است که نمی توان از آن ها در آسانسورهایی که موتور خانه نداشته باشند استفاده نمود.
  • آسانسورهایی که از موتورهای گیربکس دار استفاده می کنند می توانند تا ۷۶ متر به صورت عمودی حرکت کنند و برای بالاتر از این ارتفاع باید از موتور گیرلس استفاده نمود.
  • سرعت آسانسورهایی که از موتور گیربکس دار استفاده می کند بین ۶۰ تا ۱۵۰ متر بر دقیقه و موتور گیرلس  تا ۶۱۰ متر بر دقیقه میتواند باشد.
  • آسانسورهای گیرلس در مقایسه با آسانسورهای گیربکس ‌دار به میزان ۶۰% انرژی مصرفی را کاهش می ‌دهند.
  • سرعت موتور گیربکس بیشتر از موتور گیربکس است.
  • کارکرد بهتر موتور گیرلس با فرکانس و ولتاژ متغیر
  • نصب سریع‌ تر و آسان‌ تر مونور گیرلس
  • عملکرد بهتر موتور گیرلس در مکان‌ های پرترافیک
  • سازگاری بیشتر موتور گیرلس با محیط‌ زیست
  • کیفیت بالای حرکت موتور گیرلس
  • شتاب‌ گیری آرام موتور گیرلس
  • سرویس و نگهداری کم هزینه موتور گیرلس نسبت به موتور گیربکس

انواع موتور آسانسور بر اساس سیستم تعلیق سیستم 

  • سیستم تعلیق یک به یک
  • سیستم تعلیق دو به یک
  • سیستم تعلیق سه به یک
  • سیستم تعلیق چهار به یک

سیستم تعلیق یک به یک: در سیستم تعلیق یک به یک، کابین و وزنه تعادل با سرعت یکسان نسبت به یکدیگر حرکت می کنند. این سیستم برای بسیاری از انواع آسانسورها قابل استفاده است. در سیستم تعلیق یک به یک، دو سر سیم بکسل به وزنه تعادل و کابین آسانسور متصل است. از نظر سرعت حرکت کابین، آسانسورهای با سیستم تعلیق یک به یک سریع تر از سه مورد بعدی هستند.

سیستم تعلیق دو به یک: در سیستم تعلیق آسانسور دو به یک، وزنه تعادل با سرعت دو برابر کابین به حرکت در می آید. از این سیستم در آسانسورهای با ظرفیت بالا استفاده می شود که نیاز به تحمل وزن زیادی دارند. قدرت حرکت آسانسور با سیستم تعلیق دو به یک از سیستم یک به یک بیشتر است. علاوه بر آن پایداری کابین آسانسور نیز در وضعیت بهتری قرار می گیرد.

سیستم تعلیق سه به یک: در سیستم تعلیق آسانسور سه به یک، وزنه تعادل با سرعت سه برابر کابین حرکت می کند. تعداد چرخ های گیربکس و هرزگرد در این سیستم به حدود 6 عدد می رسد. چیدمان سیستم به گونه ای است که وزنه تعادل با سرعت حدود سه برابر کابین به حرکت در می آید.

سیستم تعلیق چهار به یک: در سیستم تعلیق آسانسور چهار به یک، وزنه تعادل با سرعت چهار برابر کابین به حرکت در می آید. این مورد به عنوان قوی ترین سیستم تعلیق به حساب می آید که از توان عملیاتی ویژه ای برای تحمل وزن بالا برخوردار است.  به همین دلیل معمولا در ساخت آسانسورهای حمل بار از سیستم تعلیق چهار به یک استفاده می شود.

فروش انواع موتور آسانسور

معروفترین موتورهای آسانسور، موتورهای ایتالیایی و آلمانی هستند. قدمت و تنوع موتورهای ایتالیایی بسیار گسترده هستند و موتورهای ایتالیایی ذارای قطعات بسیار با کیفیتی هستند.

  • موتور آلبرتو ساسی: آلبرتوساسی یک برند ایتالیایی و از قدیمی ترین موتورهای وارداتی به ایران است. شرکت آلبرتو ساسی ایتالیا، موتورهای آسانسور گیربکسی را در ابعاد مناسب با کارایی بسیار بالا طراحی و تولید کرده است. این موتورها جزو بهترین موتورهای گیربکسی وارداتی محسوب میشوند و دارای جایگاه بالایی در بین برندهای مطرح دنیا هستند.
  • موتور سیکور: این موتور آسانسور نیز ساخته‌ی کشور ایتالیا است و جزو موتورهای گیربکس محبوب به شمار میرود. این موتورها با نام تجاری سیکور به کشور وارد میشود و از معروف ترین موتورهای سیکور، MR12 یا الکمپ است.
  • موتور مونتاناری: موتور مونتانری نیر ساخت کشور ایتالیاست و از لحاظ کیفیت همردیف آلبرتو ساسی و سیکور است و موتورهای 5/5 و 7/3 کیلووات مونتاناری به وفور در آسانسورها نصب شده است.
  • موتور ایتال گرز: یک برند ایتالیایی است. این موتور با توان های 5.5-6/1-7/3 کیلو وات بیشتر در ایران شناخته شده است و جزو پرفروش ترین موتورهای آسانسور است.
  • موتور زیلابگ آلمان: این موتور ساخت آلمان و نسبت به سایز موتورهای آسانسور گران تر است و بهترین برند موتور گیرلس آسانسور محسوب می شود.
  • موتور جم
  • موتور نوا ام جی تی
  • موتور فیا
  • موتور بهران: این برند ایرانی از پیشتازان تولید قطعات آسانسور است. موتورگیربکـس های بهـران بهتـرین موتورگیربکس های تولید شده ایرانی است. این واقعیت نظر بیش از 90 درصد مشتریان بهران است و برآن تاکید دارند.
  • موتور الکو: این شرکت با الگوبرداری از برندهای سیکور و ساسی توانسته موتور کاملاً ایرانی بسازد و وارد بازار کند. مجموعه الکو بعنوان اولین و بزرگترین مجموعه تولید موتور گیربکس آسانسور در خاور میانه و ایران است. از جمله مدل های تولیدی این شرکت شامل: موتور الکو پلاس و موتور SR5 می باشد.
  • موتور abb: موتور ABB از شرکت های تاره تاسیس تولید موتور در کشور است اما بسیرا با کیفیت و قیمت آن نیز مناسبتر از الکو و بهران است.

خرید موتور آسانسور

امروزه در تمام ساختمان های چند طبقه، آسانسورها برای جابجایی افراد و همین طور بار در بین طبقات مورد استفاده قرار می گیرند. موتور آسانسور، مهم ترین قسمت آسانسور است و انواع مختلفی دارد. در آسانسورهای کششی دو نوع موتور گیرلس و گیربکس وجود دارد که ساختار این دو موتور با هم متفاوت است. هم چنین موتورهای گیرلس دارای حجم و اندازه کوچک تری هستند و برای نصب آن ها نیازی به موتورخانه نیست. دور پایین این موتورها هم به نسبت موتورهای گیربکس باعث شده است که صدای کمتری ایجاد کنند.

هم چنین موتورهای گیرلس نیازی به روغن کاری ندارند و نسبت به موتورهای گیربکس آسانسور راندمان بالاتری دارند. چنانچه تصمیم به انتخاب موتور آسانسور دارید، بهتر است به این نکته توجه کنید که موتورهای گیرلس گران قیمت تر هستند و برای نصب و راه اندازی آن ها نیاز به افراد با تجربه است، حال آن که موتورهای گیربکس آسانسور هزینه های نگهداری و تعمیرات بالاتری دارند. انواع موتور گیربکس دار و گیرلس ایرانی و خارجی مانند آلبرتو ساسی، سیکور، ایتالگرز ، مونتاناری، زیلابگ، ویتور ایتالیا و چین، بلولایت، مونادرایو، ماتوردرایو، بهران، الکو، abb و ... در افق لیفت موجود است.

برای خرید انواع ریل و درب و موتور و صفر تا 100 قطعات آسانسور ایرانی و خارجی با شماره های 02165020560-02165020747 تماس بگیرید و یا به شماره همراه 09128599265 در پیام رسانهای واتساپ و تلگرام پیام دهید. همکاران ما استعلام دقیق قیمت ها و پیش فاکتور را ارسال می نمایند. 

قیمت موتور آسانسور

موتورهای آسانسور در مدل های مختلفی توسط چندین برند در سراسر دنیا و ایران طراحی و تولید شده و قیمت مختلفی را دارند و هرچه کیفیت موتور آسانسور بیشتر باشد بالطبع قیمت بالاتری هم دارد. قیمت موتور آسانسور به عوامل مختلفی جمله توان موتور ، ظرفیت و سرعت موتور، تولید داخلی یا خارجی بودن موتور و همچنین مهمتر از همه قیمت روز نرخ ارز بستگی دارد.

موتورهای آسانسور از نظر کارکرد به دو نوع موتورگیربکس و موتورگیرلس تقسیم می شوند که کارفرمایان می توانند با توجه به ظرفیت نفرات و ارتفاع و سرعت دستگاه آسانسور خود آن را انتخاب نمایند ولی بصورت کلی بهتر است بدانیم که برای ارتفاعات  و تعداد نفرات کم از موتور گیربکس و برای ارتفاعات بلند با تعداد نفرات بیشتر باید از موتور گیرلس استفاده نمود.

موتور آسانسور (SR5) 7/3 کیلووات

قیمت 7/3 کیلووات: 76000000 تومان ____________________________________ SR5 7/3 kw 1 m.s 3vf (5.10.45) موتور آسانسور (SR5) 7/3 کیلووات تک سرعته 1 متر فلکه 45 موتور آسانسور ساسی SR5 یکی از…

موتور آسانسور (SR5) 6/1 کیلووات

قیمت 6/1 دو سرعته: 72000000 تومان قیمت 6/1 تک سرعته: 72000000 تومان ___________________________________ SR5 6/1 kw 1 m.s ac2 (5.10.45) موتور آسانسور (SR5) 6/1 کیلووات دو سرعته 1 متر فلکه…

موتور آسانسور الکو پلاس 7/3 کیلووات

قیمت 7/3 کیلووات: 75000000 تومان ____________________________________ ELCO 7/3 kw 1 m.s 3vf (5.10.55) موتور آسانسور الکو پلاس 7/3 کیلووات تک سرعته 1 متر فلکه 55 موتور آسانسور الکو یکی از…

موتور آسانسور الکو پلاس 6/1 کیلووات

قیمت 6/1 کیلووات: 65000000 تومان ____________________________________ ELCO 6/1 kw 1 m.s ac2 (4.10.55) موتور آسانسور الکو 6/1 کیلووات دو سرعته 1 متر فلکه 55 موتور آسانسور الکو یکی از موتورهای…

موتور آسانسور بهران 6/1 کیلووات

قیمت 6/1 کیلووات: 95500000 تومان ____________________________________ BEHRAN BL-5004-R4 6.1 kw 1 m.s ac2 (4.10.550) موتور آسانسور بهران 6/1 کیلووات دو سرعته 1 متر فلکه 55 جدید این موتور گیربکس در…

موتور آسانسور بهران 7/3 کیلووات تک سرعته

قیمت 7/3 کیلووات: 113000000 تومان ____________________________________ BEHRAN BL-5007 7.3 kw 1 m.s 3vf (5.10.560) موتور آسانسور بهران 7/3 کیلووات تک سرعته 1 متر فلکه 56 این موتور گیربکس در ظرفیت…

موتور آسانسور آلبرتو ساسی لئو 5/5

قیمت ساسی لئو 5/5: 225000000 تومان ____________________________________ sassi leo 5.5 kw 1 m.s 3vf (5.10.600) این موتور گیربکس در ظرفیت 6 نفره با سرعت 1m/s طراحی گردیده است. این ماشین…

موتور آسانسور آلبرتو ساسی لئو 7/3

قیمت ساسی لئو 7/3: 238000000 تومان ____________________________________ sassi leo 7.3 kw 1 m.s 3vf (5.10.600) این موتور گیربکس در ظرفیت 8 نفره و با سرعت 1m.s طراحی گردیده است. این…

موتور آسانسور آلبرتو ساسی تورو 9/2

قیمت ساسی تورو 9/2 1 متر: تماس بگیرید قیمت ساسی تورو 1.6 9/2متر: 250000000 تومان ____________________________________ sassi toro 9.2 kw 1 m.s 3vf (5.12.520) این موتور گیربکس در ظرفیت 8…

موتور آسانسور آلبرتو ساسی تورو 11

قیمت ساسی تورو 11 1 متر: تماس بگیرید قیمت ساسی تورو 11 1.6 متر: تماس بگیرید ____________________________________ sassi toro 11 kw 1 m.s 3vf (5.12.520) این موتور گیربکس در ظرفیت…

موتور آسانسور آلبرتو ساسی تورو 13/2

قیمت ساسی تورو 13/2 1متر: تماس بگیرید قیمت ساسی تورو 13/2 1.6 متر: تماس بگیرید ____________________________________ sassi toro 13.2 kw 3 m.s 3vf (6.12.650) این موتور گیربکس در ظرفیت 6…

موتور آسانسور آلبرتو ساسی تورو 14/7

قیمت ساسی تورو 14/7 1متر: تماس بگیرید قیمت ساسی تورو 14/7 1.6 متر: تماس بگیرید ____________________________________

موتور آسانسور آلبرتو ساسی تورو 17/6

قیمت ساسی تورو 17/6 1متر: تماس بگیرید قیمت ساسی تورو 17/6 1.6 متر: تماس بگیرید ____________________________________

موتور آسانسور گیرلس آلبرتو ساسی

قیمت گیرلس ساسی 6 نفره: تماس بگیرید قیمت گیرلس ساسی 8 نفره: تماس بگیرید قیمت گیرلس ساسی 10 نفره: تماس بگیرید قیمت گیرلس ساسی 13 نفره: تماس بگیرید ____________________________________