قیمت آسانسور 4 طبقه

 

هدف ما در این صفحه اینست که شما با انواع آسانسور 4 طبقه و قطعات آسانسور مانند ریل، درب، موتور، کابین، شستی، سیم بکسل، فلکه هرزگرد و تابلو فرمان و لیست قیمت به روز آسانسور 4 طبقه آشنا شوید، تا با شناخت کافی به خرید آسانسور اقدام نمایید. برای مشاوره و دریافت پیش فاکتور قطعات آسانسور 4 توقف، هم به صورت حضوری و هم آنلاین با افق آسانسور در ارتباط باشید.

 

قیمت قطعات آسانسور 4 توقف سال 1404

آسانسورها در انواع مختلفی طراحی میشوند که بر اساس ابعاد چاه، ارتفاع و تعداد طبقات ساختمان، نوع آسانسور و قیمت قطعات می توانید از هر کدام از مدل های آسانسور استفاده کنید. آسانسورها اجزاء متنوعی دارند که با هم یک سیستم را تشکیل میدهند. حدود 60 قلم قطعه ریز و درشت در یکجا جمع شده و آسانسور را تشکیل میدهند. درب آسانسور، موتور، ریل، کابین و تابلو فرمان قطعات اصلی و گرانقیمت آسانسور هستند و این 5 قطعه تقریبا 90 درصد قیمت یک آسانسور را تشکیل میدهند.

یکی از نگرانی های سازندگان ساختمان این است که کدام آسانسور متناسب با پروژه است، و چه قطعاتی برای این مدل آسانسور مناسب است، که هم کیفیت قطعات خوب، و هم قیمت مناسب داشته باشد. از عوامل مهم در انتخاب آسانسور، قیمت قطعات آسانسور است. در سالهای اخیر تورم و افزایش قیمت ارز باعث شده که قیمت قطعات آسانسور به طور مداوم گران شده و باعث سردرگمی در فروشندگان و سازندگان ساختمان شود. اعلام لیست قیمت روزانه قطعات آسانسور 4 توقف در این وضعیت یکی از سخت ترین کارهای فروشندگان آسانسور است و ما سعی کرده ایم تا قیمت روز قطعات آسانسور را روزانه خدمت خریداران ارایه دهیم.

ظزفیت کابین آسانسور 4 توقف در ساختمان های مسکونی معمولا 4 تا 6 نفره است که به دلیل طبقات و ظرفیت کابین کم، آسانسوری کم تردد محسوب میشوند. معمولا در ساختمان مسکونی با 4 توقف از موتور گیربکس استفاده میشود و در ویلا و ساختمان های شخصی از آسانسورهای خانگی و هیدرولیک بهره می گیرند. قیمت قطعات آسانسور 4 توقف با موتور گیربکس مابین 350 تا 500 ملیون تومان است که در مطالب بعدی تعدادی پیش فاکتور با موتور گیرلس و گیربکس خدمت شما ارائه خواهیم کرد.

شما با توجه به ویژگی های خاصی که هر آسانسور دارد، باید برای انتخاب آن اقدام کنید. به همین دلیل بهتر است پیش از اقدام برای خرید، از مشخصات فنی انواع آسانسور و برند و قیمت قطعات مطلع شوید. با خرید از  افق آسانسور باکیفیت ترین و مرغوب ترین قطعات را با گارانتی معتبر دریافت خواهید کرد. توصیه میشود برای مشاوره درباره انواع آسانسور گیربکس دار، گیرلس، روملس و هیدرولیک و نوع و قیمت هر یک از قطعات و قیمت تمام شده هر یک از مدل های آسانسور 4 توقف با افق آسانسور تماس بگیرید. همکاران ما بهترین راهنمایی را ارایه خواهند کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.

 

عوامل موثر در قیمت آسانسور 4 طبقه

در تعیین قیمت آسانسور 4 توقف عواملی دخیل هستند که مهمترین آنها به شرح زیر است:

  1. نوع طراحی آسانسور
  2. ظرفیت کابین آسانسور
  3. تعداد طبقات و ارتفاع ساختمان
  4. سرعت آسانسور
  5. برند و کیفیت قطعات آسانسور

1- نوع طراحی آسانسور

آسانسورها را بر اساس معیارهای مختلفی میتوان تقسیم بندی میشوند، در این بخش آسانسور را بر اساس مکانیزم و نوع طراحی آن توضیح خواهیم داد که مهمترین آنها آسانسور کششی و هیدرولیک است که انواع مختلفی به شرح زیر دارند:

  • آسانسور کششی گیربکس دار 
  • آسانسور کششی گیرلس
  • آسانسور کششی روملس
  • آسانسور هیدرولیک

آسانسور کششی چیست؟

آسانسور کششی یا برقی را میتوان قدیمی ترین و پرکاربردترین نوع آسانسور دانست که از نیروی الکتروموتور برای جابجایی کابین بین طبقات ساختمان استفاده می شود. با تولید نیرو توسط موتور آسانسور و انتقال آن به فلکه کششی و سپس به سیم بکسل، کابین به حرکت در می آید. سرعت آسانسور کششی نسبت به آسانسور هیدرولیک بیشتر و قیمت پایینتری نسبت به آن دارد. آسانسور کششی برعکس آسانسور هیدرولیک محدودیت نصب در طبقات بالاتر ندارد.

در اینگونه از آسانسورها کابین و وزنه‌، متصل به دو سر سیم بکسل که روی قرقره‌ای بزرگ به نام فلکه موتور آسانسور (Sheave) حرکت می‌کنند، تشکیل شده است. وزنه و کابین آسانسور تمایل دستیابی به تعادل دارند که در نهایت باعث می‌ شود که برای به‌ حرکت در آوردن کابین آسانسور نیاز به انرژی کمی باشد. زمانی که کابین آسانسور به سمت بالا حرکت می‌کند، وزنه تعادل به سمت پایین حرکت می‌کند و همچنین زمانی که کابین آسانسور به سمت پایین حرکت می‌کند، وزنه تعادل به سمت بالا حرکت می‌کند. آسانسور گیربکس دار، گیرلس و روملس از انواع آسانسور کششی هستند که در مورد هر کدام به طور مختصر توضیح خواهیم دارد.

 

  • آسانسور کششی گیربکس دار

در این مدل از آسانسور از گیربکس برای انتقال نیرو و تبدیل سرعت استفاده می شود. اینگونه از آسانسورها دارای گیربکسی هستند که به موتور آسانسور متصل است و چرخی که سیم بکسل را به حرکت در آورد را می‌ راند. هزینه قطعات و نصب آسانسور گیربکس دار ارزانتر از آسانسور گیرلس و روملس است.

آسانسورهای گیربکس دار معمولا کندتر از سیستم های گیرلس میباشند. به عبارت دیگر سیستم های کششی گیربکس دار برای آسانسورهایی با سرعت بالا راهکار مناسبی نیستند. بازدهی انرژی، سرعت، سر و صدا و نرمی حرکت آسانسورهای گیربکس دار در مقایسه با سیستم های گیرلس کمتر است. موتورهای گیربکس دار شامل موتور الکتریکی، گیربکس، فلکه گیربکس و ترمز الکتریکی است که در دو نوع موتور گیربکس دو سرعته (AC2) و موتور گیربکس تک سرعته (3VF) طراحی شده اند.

در میان موتورهای گیربکس دار ایرانی، موتور آساسنور بهران، موتور الکو پلاس، موتور آسانسور SR5 و موتور ABB از برترین ها هستند. موتور های آسانسور گیربکس دار خارجی مانند موتور گیربکس آلبرتو ساسی، موتور گیربکس ایتال گرز، موتور گیربکس مونتاناری و موتور گیربکس سیکور از برترین ها هستند که در سالهای اخیر به دلیل توان تولید داخلی، محدودینی در واردات موتورهای خارجی با توان 5/5 و 7/3 کیلووات به وجود آمده است اما موتور گیربکس آلبرتو ساسی، ایتال گرز و موتور جم در تمام توان ها به صورت محدود در افق آسانسور موجود است. برای دریافت استعلام قیمت انواع موتور گیربکس ایرانی و خارجی با ما تماس بگیرید. 

قیمت آسانسور 4 طبقه گیربکسی نیمه اتوماتیک:

اگر فضای چاهک آسانسور اجازه نصب همه نوع آسانسور را به شما بدهد بهتر است از آسانسور های گیربکس یا گیرلس تمام اتوماتیک استفاده کنید، اما اگر قیمت قطعات آسانسور برای شما مهمتر باشد و قصد نصب یک آسانسور اقتصادی را داشته باشید میتوانید آسانسور گیربکس دار با درب لولایی را نصب کنید. آسانسور کششی گیربکسی 4 توقف با درب آسانسور لولایی ارزانترین قیمت را در بین انواع آسانسور 4 توقف دارد. در جدول زیر قطعات یک دستگاه آسانسور 4 توقف نیمه اتوماتیک را مشاهده می کنید.

قطعات اصلی به کار رفته در این پیش فاکتور شامل ریل آسانسور MF چین T5-T9، درب طبقه لولایی و درب کابین نیمه اتوماتیک نوین سیستم، کابین MDF استیل 6 نفره، موتور بهران 6/1 کیلووات و تابلو فرمان داتیس 7/5 کیلووات میباشد. قطعات دیگر به کار رفته در این پیش فاکتور از بهترین قطعات موجود در بازار آسانسور است و میتوان طبق درخواست مشتری انواع قطعات را تغییر داد. قیمت نصب آسانسور در این جدول لحاظ نشده و برای اطلاع از قیمت نصب آسانسور 4 توقف با شماره تماس افق آسانسور در ارتباط باشید.

قیمت قطعات آسانسور 4 طبقه گیربکسی نیمه اتوماتیک مبلغ 350000000 میلیون تومان میباشد.

 

 

قیمت آسانسور 4 طبقه گیربکسی تمام اتوماتیک:

آسانسور با موتور گیربکس قدیمیترین مدل آسانسور است که هنوز هم در انواع ساختمان ها استفاده شده و حرف اول را در بین انواع آسانسور میزند. آسانسور های گیربکس قیمت مناسبتری نسبت به آسانسور گیرلس دارند.

در تصویر زیر یک لیست قیمت آسانسور 4 طبقه گیربکسی با درب تمام اتوماتیک را مشاهده میکنید. در این لیست، از موتور گیربکس بهران 6/1 کیلووات، درب طبقات و کابین تمام اتوماتیک نوین سیستم، کابین MDF استیل 6 نفره، ریل MF چین T5-T9، تابلو داتیس 7/5 کیلووات و بهترین قطعات مکانیک و راه اندازی استفاده شده است. در آسانسور اتوماتیک، درب طبقه و درب کابین هر دو به صورت اتوماتیک بوده و خود به خود باز و بسته میشوند. طبق نظر مشتری می توان از انواع درب آسانسور مانند درب اتوماتیک یاران، درب اتوماتیک حریري، درب اتوماتیک نوین سیستم، انواع ریل مانند ریل چیلیک ترک و ریل ساورا استفاده کرده و خدمتتان ارسال کنیم.

آسانسورهای 4 توقف مسکونی معمولا چاله آسانسور کوچکی دارند و ظرفیت کابین آنها 4 یا 6 نفره است. برای کابینی با این ظرفیت از موتور گیربکس 5/5 یا 6/1 کیلووات استفاده میشود. برای یک آسانسور 4 توقف با ظزفیت تا 6 نفر از ریل آسانسور T5 برای کادر وزنه و از ریل T9 برای کابین آسانسور استفاده میشود.

قطعات آسانسور مانند ریل، درب، موتور و تابلو تنوع زیادی دارند و دلیل قیمتهای متنوع در انواع فروشگاههای آسانسور همین مطلب میباشد. متاسفانه بعضی از مشتریان موقع خرید آسانسور به این مطلب مهم اهمیتی نمیدهند و فقط قیمت نهایی برای آنها اهمیت دارد. این مطلب مهم باعث شده تا بعضی از مشتریان که آگاهی لازم در این زمینه ندارند قربانی سودجویانی شوند که قطعات بی کیفیت را به فروش میرسانند.

قیمت قطعات آسانسور 4 طبقه گیربکسی تمام اتوماتیک مبلغ 390000000 میلیون تومان است.

 

 

  • آسانسورهای کششی گیرلس Gearless

آسانسورهای کششی گیرلس نسبت به آسانسورهای کششی گیربکس دار، مدرن تر و با کلاس تر هستند. سیم بکسل در این مدل از آسانسورهای کششی به بالای کابین آسانسور متصل است و به دور فلکه برای به حرکت در آوردن آسانسور پیچیده شده ‌است، سر دیگر سیم بکسل نیز به وزنه برای به ‌دست آوردن تعادل و ثبات سیستم مکانیکی وصل شده است. موتورهای گیرلس معمولا برای ساختمان‌های مرتفع مورد استفاده قرار می گیرند. به طور کلی، آسانسورهای گیرلس معمولاً از نظر مصرف انرژی کارآمدی بالاتری دارند و سواری آرام و نرمتری را برای مسافران فراهم می‌کنند.

در اکثر آسانسورهای مدرن معمولاً آسانسور گیرلس نصب شده است که به عنوان کارآمدترین راه حل موجود در مصرف انرژی و فضا در نظر گرفته می شود. به دلیل تجهیزات مدرن تر، قیمت آسانسور گیرلس بالاتر از گیربکس دار است. این آسانسورها به طور تقریبی دارای سرعت 2 متر بر ثانیه هستند که بازدهی بیشتری نسبت به آسانسورهای گیربکس دار دارند. موتور گیرلس زیلایگ، موتور گیرلس مونادرایو، موتور گیرلس سیکور، موتور گیرلس ساسی از بهترین موتورهای آسانسور گیرلس هستند که در افق آسانسور به فروش میرسند. 

قیمت آسانسور 4 طبقه گیرلس نیمه اتوماتیک:

آسانسورهای گیرلس از نظر بهره وری و قدرت از آسانسورهای گیربکس دار و بهتر عمل میکنند و مصرف برق پایینتری دارند. آسانسورهای گیرلس مدرن تر هستند و قیمت بالاتری نسبت به آسانسورهای گیربکش دار دارند.

در تصویر زیرلیست قیمت آسانسور گیرلس 4 توقف با درب نیمه اتوماتیک را مشاهده میکنید. قطعات استفاده شده در این پیش فاکتور شامل موتور گیرلس مونا درایو 3 کیلووات دیسکی، کابین MDF استیل 6 نفره، تابلو آریان گیرلس با درایو HP MOANT با کارکدک 7/5 کیلووات، درب لولایی، ریل MF چین T5T9 و برای درب طبقه و درب کابین، درب اتوماتیک نوین سیستم پیشنهاد شده است.

نکته مهم این است که به تاریخ لیست قیمت باید توجه کنید چون با توجه به نرخ ارز قیمت قطعات آسانسور به خصوص قطعات وارداتی معمولا ثابت نیست و هرچند روز یک بار تغییر میکند بنابراین این لیست قیمت برای همان تاریخ ذکر شده است.

قیمت صفر تا 100 قطعات آسانسور 4 طبقه گیرلس نیمه اتوماتیک مبلغ 450000000 میلیون تومان میباشد.

 

 

قیمت آسانسور 4 طبقه گیرلس تمام اتوماتیک:

آسانسور گیرلس با 4 توقف معمولا کاربرد کمتری دارد چون آسانسور گیرلس معمولا در طبقات بالاتری استفاده میشود. در ساختمان هایی با 4 طبقه معمولا از آسانسور هیدرولیک و گیربکس دار استفاده میشود. تصویر زیر شامل یک دستگاه آسانسور گیرلس 4 توقف با درب تمام اتوماتیک بوده که میتوان انواع قطعات درخواستی شما را جایگزین کرده و خدمتتان ارسال کرد.

قیمت قطعات آسانسور 4 طبقه گیرلس تمام اتوماتیک به مبلغ 490000000 میلیون تومان میباشد.

 

 

  • آسانسورهای کششی روملس-بدون موتورخانه MRL 

یکی از انواع آسانسور کششی، نوع بدون موتورخانه یا روملس (MRL) است که برای نصب به موتورخانه نیازی ندارد. این سیستم ها عموما از یک موتور گیرلس یا بدون گیربکس استفاده می کنند که تمام تجهیزات مربوط به موتور در چاهک آسانسور یا بالای آن نصب می شود. آسانسور های MRL که امروزی تر و مدرن تر هستند برای ساختمان هایی مناسب است که فضای کافی برای ساخت موتورخانه در آن وجود ندارد. موتورهای روملس ابعاد کوچکی دارند و سر و صدای کمتری تولید می کنند. همچنین در مصرف انرژی برق تا میزان 70 درصد صرفه جویی می کنند. البته کیفیت و کارایی این سیستم ها نیز در نوع خود نسبت به مدل های گیرلس با موتورخانه، در سطح بالاتری قرار دارد. با بکارگیری شیارهای فشرده تر در فلکه و برخی تغییرات دیگر، آنها به اتاق جداگانه برای حرکت آسانسور نیاز ندارند و موتور مستقیماً در چاه آسانسور قرار گیرد. این امر استفاده بهینه از فضا را برای طراحی ساختمان فراهم می کند. 

با طراحی و ساخت این آسانسورها تحول بزرگی در صنعت آسانسور ایجاد شده و مشکلات مربوط به موتورخانه ها با نصب این سیستم ها برطرف شد. این سیستم ها از یک موتور کوچک و بسیار قدرتمند برخوردارند. این موتورها جایگزین موتورهای متداول در آسانسورها شدند که با وجود سنگینی و پرحجم بودن، فضای زیادی نیز در موتورخانه اشغال می کردند. موتور آسانسور روملس را معمولا در بالاترین قسمت چاه آسانسور نصب می کنند که فضای اندکی نیز اشغال می کند.

این دسته از آسانسورها دارای موتورهایی مشابه موتور آسانسور گیرلس هستند؛ با این تفاوت که قابلیت کشش کابین تا طبقه پشت بام را خواهند داشت. سرعت موتورهای روملس مشابه سرعت موتورهای گیرلس است و تنها محل قرارگیری آن فرق می کند. به دلیل حجم کوچکتر، قیمت موتور روملس نسبت به موتور گیرلس بالاتر می باشد.

 

 

  • آسانسور هیدرولیک (Hydraulic Elevator)

آسانسور هیدرولیک یکی دیگر از انواع آسانسورها است که نسبت به آسانسور کششی امروزی تر است و در آن برای جابجایی کابین از نیروی هیدرولیک استفاده می شود. آسانسور هیدرولیکی با نیروی فشار روغن کار می کند. آسانسورهای هیدرولیک به آسانسورهای خانگی هم معروف اند. در آسانسور هیدرولیکی عامل تامین کننده نیروی محرکه، جک و پاوریونیت است. سرعتی که برای این دسته از آسانسورها در نظر گرفته می شود، تقریبا 0.6 متر بر ثانیه است. در این سیستم، از قطعاتی مانند موتور هیدرولیک، پمپ هیدرولیک، پیستون ها، جک ها، پاور یونیت استفاده می شود. با فشرده شدن روغن هیدرولیک در مخزن توسط پمپ هیدرولیک، فشار زیادی ایجاد می شود. با انتقال این نیرو به پاوریونیت، پیستون ها و سپس جک های متصل به کابین به حرکت در می آید. آسانسور هیدرولیک برای ساختمان هایی با طبقات کم (2 تا 5) مناسب هستند. 

الکتروپمپ در یک محفظه مملو از روغن قرار دارد. الکتروپمپ در مقایسه با موتور آسانسور کششی انرژی الکتریکی بیشتری مصرف می کند. در زمانی که آسانسور باید به سمت بالا حرکت کند، موتور شروع به فعالیت می کند و روغن را با فشار به سمت جک هیدرولیک هدایت می کند. به این ترتیب فشار مورد نیاز برای حرکت جک هیدرولیک به سمت بالا فراهم می گردد و آسانسور به سمت بالا می رود. این نوع آسانسورها صرفا برای ساختمان های 2 تا 5 طبقه کاربرد دارند. هزینه تعمیرات و نگهداری آن ها نیز به مراتب کمتر است.

در آسانسورهای هیدرولیک به علت استفاده از جک هیدرولیکی که به سیستم جک از بغل معروف است، نیازی به چاله و موتورخانه ندارد. بعلاوه ایمنی فوق العاده‌ای دارد. باتوجه به سیستم جک که از نوع پیستونی و پاوریونیت هیدرولیکی خاص است، خیلی آرام و نرم استارت اولیه را زده و سریع مسیر را بصورت عمودی طی می‌کند. هنگام توقف هم خیلی نرم و آهسته بدون شوک و ضربه توقف می‌کند. 

پاورپوینت هیدرولیکی این نوع اسانسور، مجهز به الکترو موتورهای غرق در روغن و کاملا بی صداست. شیر برقی مخصوص چهار بوبین هدایت روغن به پمپ را تحت کنترل و زمان بندی مناسب انجام می‌دهد. این مورد از شوک و حرکت ناگهانی جلوگیری، و آهسته قدرت را منتقل می‌ نماید. آسانسورهای هیدرولیک و کابین آنها بر اساس ظرفیت، فقط روی دو ریل عمودی حرکت، و بالا و پایین می‌ شوند. آسانسورهای هیدرولیک نیازی به چاله اسانسور و قاب وزنه ندارند، ابعاد چاهک آنها کوچک تر از آسانسورهای کششی است.

آسانسورهای هیدرولیک در مقایسه با آسانسورهای کششی سرعت کمتر و قیمت بالاتری دارند زیرا موتور آن دارای قدرت بیشتری است و تجهیزات آسانسور هیدرولیک آن دارای قیمت بالاتری می باشد. سیستم محرکه این نوع آسانسورها به دو نوع مستقیم و غیرمستقیم دسته بندی می شود. در سیستم مستقیم برای جا به جایی کابین، جک مستقیما به یوک کابین متصل می شود و در سیستم غیر مستقیم، جک از طریق حرکت سیم بکسل متصل به یوک کابین موجب جابه جایی آن می شود.

 

 

2- ظرفیت کابین آسانسور 4 توقف

برای محاسبه ظرفیت کابین آسانسور به اولین نکته‌ای که باید توجه کرد نوع کاربری آن و محلی است که آسانسور نصب می‌شود یکی از اولین فاکتورهای تاثیرگذار بر ظرفیت کابین، ابعاد آن است. در کنار ابعاد کابین باید به توان موتور آسانسور نیز دقت شود. ابعاد کابین و ظرفیت موتور تکمیل کننده یکدیگر هستند. هر چه ظرفیت کابین آسانسور بیشتر باشد دارای بهای تمام شده بیشتری خواهد بود.

انتخاب ظرفیت کابین آسانسور یک ساختمان یکی از اصلی ترین تصمیمات ساخت و ساز ساختمان است. هرگونه اشتباه ممکن است موجب نارضایتی افراد شود و همچنین فضای مفید ساختمان بیهوده اشغال شود یا ممکن است زمان انتظار طولانی شود که همه این موارد موجب زیان اقتصادی خواهد شد. لذا طراح آسانسور وظیفه اصلی در تعیین ظرفیت آسانسور را بر عهده دارد تا محاسبات ترافیک به درستی انجام شده و رضایت ساکنین ایجاد شود. باید بدانیم ابعاد استاندارد کابین به میزان رفت و آمد و محل نصب آسانسور بستگی دارد و جهت جلوگیری از بار اضافه و فراتر از ظرفیت کابین آسانسور، می‌بایست مساحت کابین محدود گردد. از این رو توجه به ابعاد داده شده برای چاه و چاهک آسانسور، حداقل و حداکثر مساحت مجاز داخل کابین الزامی است.

آسانسورهای مسکونی 4 طبقه معمولا کم تردد و کم ترافیک هستند و طرفیت کابین تا 6 نفره دارند اما در آسانسورهای تجاری، بیمارستان و آسانسورهای صنعتی 4 توقف ممکن است از کابین آسانسور با طرفیت بیشتری استفاده شود.

3- تعداد طبقات و ارتفاع ساختمان آسانسور 4 توقف

در ساختمان های کم ارتفاع 2 تا 3 طبقه به منظور صرفه جویی در هزینه ها، معمولا از آسانسورهای کششی گیربکس دار و آسانسور هیدرولیک استفاده می کنند. در ساختمان های ارتفاع متوسط 2 تا 11 طبقه معمولا از آسانسورهای کششی گیربکس دار و در ساختمان های 12 طبقه به بالا معمولا از آسانسورهای کششی گیرلس استفاده می شود.

4- سرعت آسانسور 4 توقف

سرعت آسانسور با توجه به انواع آن متفاوت است. سرعت بعضی از آنها کند، بعضی متوسط و بعضی بالاتر است. معمولا از آسانسورهای با سرعت بالا در آسمان خراش‌ و ساختمان‌ های مرتفع استفاده می‌شود، در آسانسور 4 توقف از موتورهای کششی گیربکس با سرعت 1 متر بر ثانیه استفاده میشود.

5- برند و کیفیت قطعات آسانسور 4 توقف

در ابتدا آسانسورها به صورت کاملا وارداتی بودند و قطعات به طور کامل از خارج از کشور وارد می شد و حتی نصب آسانسور هم توسط شرکت های خارجی انجام می گرفت. به مرور زمان شرکت های ایرانی شروع به تولید قطعات آسانسور و عملیات نصب و راه اندازی آسانسور نمودند. در حال حاضر شرکت های آسانسور ایرانی در زمینه طراحی، تولید، نصب و راه اندازی انواع آسانسورها به فعالیت می پردازند و اکثر قطعات آسانسور در داخل کشور و توسط متخصصان و کارشناسان داخلی تولید میشود. معمولا قطعات و برند های خارجی گران‌ تر از قطعات ایرانی هستند.

توجه به کیفیت قطعات آسانسور اهمیت زیادی دارد و باعث افزایش عمر مفید و بهبود عملکرد آسانسور می شود. عدم کارکرد سالم یک قطعه باعث بر هم خوردن مکانیزم کل آسانسور می شود. بنابراین نوصیه میشود اگر به فکر کیفیت آسانسور هستید در مقایسه قیمت های مختلف حتما ابتدا کیفیت و برند قطعات را در نطر بگیرید سپس قیمتها را مقایسه کنید. متاسفانه به دلیل مشکلات ارزی به وجود آمده کشور در سالهای اخیر و گرانی قطعات آسانسور، یعضی از خریداران آسانسور بدون در نظر گرفتن کیفیت و برند قطعات آسانسور فقط قیمت نهایی را در نظر می گیرند که باعث مشکلات بزرگی بعد از مدت ها خواهد شد. این مشکلات در قطعاتی مانند ریل، موتور، درب، تابلو و کابین آسانسور بیشتر خود را نشان میدهد چون باعث لرزش در کابین میشود و در اکثر موارد قابل جبران نیست.

آسانسور از اجزاء زیادی تشکیل شده است که ریل، درب، موتور، کابین و تابلو فرمان اصلی ترین قطعات هستند که این 5 قطعه در مجموع حداقل 80 درصد قیمت قطعات آسانسور را تشکیل میدهند. تقریبا 60 تا 70 نوع قطعه در آسانسور وجود دارند اما نمیتوان گفت که این 5 قطعه مهم هستند و بقیه قطعات نه. کوچکترین قطعه آسانسور مانند کرپی یا سربکسل که قیمت زیادی ندارند به اندازه ریل و موتور مهم هستند و عدم دقت در خرید و یا تصب صحیح آنها باعث صدمات مالی و جانی میتواند باشد.

در مطالب بعدی توضیحات کاملی در مورد کیفیت و قیمت قطعات اصلی و مهم آسانسور خواهیم داد، با ما همراه باشید.

  •  قیمت ریل آسانسور 4 طبقه

ریل راهنمای آسانسور اولین قطعه ای هست که در آسانسور نصب میشود. انتخاب ریل و نصب صحیح آن از مسایل مهم در آسانسور است و اگر در انتخاب و نصب آن کوتاهی شود مشکلات جبران ناپذیری در پی خواهد داشت. ریل آسانسور توسط براکت، لقمه، پشت بند و پیچ و مهره به شاسی کشی متصل میشود و نحوه نصب ریل و متعلقات ریل از مسائل مهم در آسانسور است. بحث ریل آسانسور بسیار مفصل است و برای آشنایی با انواع ریل و قیمت انواع ریل آسانسور به صفحه ریل آسانسور مراجعه نمایید.

آسانسور 4 طبقه مسکونی گیربکسی و گیرلس، چون کم تردد هستند و معمولا ظرفیت کابین کوچکی دارد، ریل آسانسور T5 برای کادر وزنه و ریل آسانسور T9 برای کابین آسانسور نصب میشود. در آسانسور 4 طبقه هیدرولیک فقط از ریل T9 یا ریل T16 برای کابین استفاده میشود که استفاده از هر کدام از آنها بستگی به ظرفیت کابین دارد. انواع ریل آسانسور T5-T9 اروپایی، چین و ترک در افق آسانسور به فروش میرسد که قیمتهای متفاوتی دارند ریل آسانسور مونته فرو ایتالیا T5-T9 و ریل آسانسور ساورا اسپانیا T5-T9 قیمت بالاتری نسبت به ریل های چین و ترک دارند.

ریل ساورا چین T5-T9 هم کیفیت بسیار خوبی دارد که تحت لیسانس کمپانی ساورا اسپانیا در کشور چین تولید میشود و قیمت پایینتری نسبت به ریل ساورا اسپانیا دارد. ریل MF چین T5-T9 و ریل چیلیک ترک T5-T9 هم از ریل های آسانسور با کیفیت هستند که قیمت مناسبتری دارند و بیشترین فروش را به خود اختصاص داده اند و بالطبع از ریل های پرفروش در افق لیفت هستند.

 

 

  • قیمت درب آسانسور 4 طبقه

درب آسانسور چون اولین قطعه ای از آسانسور است که در دید مسافران قرار دارد، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. درب در آسانسور هم جنبه ایمنی و هم جنبه تزئینی دارد. تعداد درب طبقات آسانسور بستگی به تعداد طبقات ساختمان دارد و تعداد درب کابین معمولا 1 عدد است.

درب آسانسور در حالت کلی در 2 مدل درب طبقه و درب کابین وجود دارد که در آسانسورهای 4 توقف تمام اتوماتیک و نیمه اتوماتیک نصب میشوند. در آسانسورهای نیمه اتوماتیک از درب لولایی آسانسور برای طبقات ساختمان و درب اتوماتیک برای کابین آسانسور استفاده میشود و در سیستم تمام اتوماتیک برای طبقات و کابین از درب های تمام اتوماتیک استفاده میشود که به صورت کشویی و خود به خود بازو بسته میشوند. افق آسانسور بهترین درب های لولایی را از سایز 60 تا 130 سانتیمتر تولید میکند که در طرح و رنگهای مختلفی طراحی میشوند. درب های لولایی به صورت تمام شیشه و تمام استیل نیز طراحی میشوند که بسیار زیبا و جذاب هستند و انواع این درب ها را از افق آسانسور می توانید تهیه کنید.

شرکتهای مختلف ایرانی مانند درب اتوماتیک یاران، درب سماتک حریری، درب سماتک روانکار و درب آسانسور نوین سیستم بهترین درب های اتوماتیک را با کیفیت عالی در مدل های سانترال و تلسکوپی و در سایزهای 70 تا 130 سانتیمتر طرحی و تولید میکنند. درب های اتوماتیک شیشه ای و درب آسانسور استیل ظاهر مدرن تری نسبت به درب های اتوماتیک با رنگ الکترو استاتیک دارند، برای خرید انواع درب استیل با افق آسانسور در ارتباط باشید.

روکش استیل درب اتوماتیک آسانسور در طرح و رنگهای متنوع مانند روکش استیل خشدار نقره ای، میرور طلایی، خشدار دودی، شامپاینی و مشکی در کارگاه تولید درب افق لیفت انجام میشود. روکش استیل درب آسانسور اتوماتیک جلوه بسیار خوبی به درب آسانسور میدهد که علاوه بر زیبایی، مقاومت و استحکام درب اتوماتیک را نیز افزایش میدهد.

 

  • قیمت موتور آسانسور 4 طبقه

موتور مهمترین قطعه آسانسور و معمولا گرانترین قطعه در هر مدل آسانسوری است. موتور از قطعات مکانیکی آسانسور است و نیروی لازم برای جابجایی کابین آسانسور و سرنشینان را فراهم میکند. در انتخاب موتور آسانسور تعداد طبقات، ظرفیت کابین و سرعت آسانسور باید در نظر گرفته شود. در آسانسور 4 توقف معمولا ظرفیت کابین 4 تا 6 نفره است و از موتور آسانسور با سرعت 1 متر بر ثانیه استفاده میشود. قیمت موتور آسانسور معمولا تفاوت زیادی در قیمت کل آسانسور ایجاد می کند.

موتور های آسانسور ایرانی و خارجی در توان های مختلفی طراحی و تولید میشوند. برای آسانسورهای 4 توقف با کابین 6 نفره از موتور 5/5 یا 6/1 کیلوات استفاده میشود که تنوع بسیار زیادی دارد. در میان موتورهای خارجی 5/5 یا 6/1 کیلووات موجود در بازار، موتور آلبرتو ساسی ایتالیا، موتور ایتال گرز ایتالیا و موتور جم ایتالیا از برترین ها هستند و در میان موتورهای ایرانی موتور آسانسور بهران 6/1 کیلووات، موتور الکو پلاس 6/1 کیلووات، موتور SR5 و موتور ABB کیفیت بهتری دارند.

در آسانسورهای 4 توقف به دلیل اینکه ارتفاع ساختمان کم است، کمتر از موتور گیرلس استفاده میشود. موتورهای گیرلس مصرف برق کمتر و راندمان بالایی دارند و معمولا قیمت بالاتری نسبت به موتورهای گیربکسی دارند. موتور زیلایگ آلمان بهترین موتور گیرلس موجود در بازار آسانسور است که قیمت بالاتری نسبت به بقیه دارد و تاثیر ریادی در قیمت نهایی آسانسور 4 توقف ایجاد می کند. موتور گیرلس بلولایت، موتور گیرلس مونادرایو، موتور گیرلس آلبرتو ساسی و موتور گیرلس سیکور از بهترین موتورهای آسانسور گیرلس هستند که در افق آسانسور به فروش میرسند.

  • قیمت کابین آسانسور 4 طبقه

یکی از قطعات اصلی آسانسورها، کابین است که برای جابجایی و حمل مسافران و بار مورد استفاده قرار می گیرد. کابین به صورت اتاقک مربعی شکل طراحی میشود که نه تنها وسیله ای برای حمل و نقل مسافران طراحی میشود بلکه از لحاظ زیبایی و تزئینی نیز اهمیت خاص دارد و بایستی طراحی و ساخت کابین بر اساس استانداردهای صنعت آسانسور کشور انجام شود. افق آسانسور انواع کابین آسانسور MDF استیل و تمام استیل را با کیفیت عالی و قیمت مناسب به سراسر کشور ارسال میکند. در ادامه اطلاعاتی مختصر در مورد انواع کابین و قیمت کابین آسانسور ارائه میگردد. با ما همراه باشید.

برای انتخاب کابین 4 توقف، باید نوع کاربری ساختمان، ابعاد چاه، ارتفاع ساختمان، ظرفیت کابین و مدل و طرح کابین مورد توجه قرار گیرد. این موارد نقش اصلی را در قیمت کابین آسانسور 4 طبقه دارند. به طور کلی در کابین از سکو برای ایستادن مسافران و بار، از دیواره ها برای تامین امنیت و حفاظت از جان مسافران و از سقف برای حفظ ایمنی استفاده میشود. کابین های آسانسور در حالت عادی از سه طرف دیواره و یک طرف درب کابین تشکیل میشود و در بعضی از کابین های آسانسور از دو عدد درب کابین استفاده میشود.

کابین در چاه آسانسور و در یک مسیر عمودی مابین ریل آسانسور جابجا میشود. در آسانسورهای کششی، سیم بکسل از یک سو به کابین و از سوی دیگر به کادر وزنه تعادل متصل است و با بالا و پایین رفتن سیم بکسل، کابین و وزنه تعادل به سمت بالا و پایین حرکت میکند.

 

 

در آسانسورهای 4 توقف مسکونی به دلیل ترافیک و تردد کم معمولا از کابین با ظرفیت 4 تا 6 نفره استفاده میشود. کابین آسانسور از لحاظ جنس ساخت در انواع زیر طراحی میشود:

کابین آسانسور تمام استیل 

کابین آسانسور تمام استیل بهترین و گرانترین طرح کابین است که در ساخت آنها فقط از استیل استفاده میشود. ورق های استیل بسیار زیبا و مقاوم هستند که در رنگ های نقره ای، طلایی، دودی و مشکی و در طرح های میرور، خشدار، گندمی و طرحدار وجود دارند که میتوان از یک طرح و رنگ و یا تلفیقی از انواع استیل استفاده کرد.

کابین آسانسور MDF استیل

کابین های mdf استیل یا نیمه استیل ترکیبی از انواع ورق استیل و mdf هستند که زیبا و جذاب هستند و معمولا قیمتی پایین تر کابین تمام استیل دارند. در این کابین ها از استیل در بخش هایی استفاده میشود که نیاز به مقاومت بیشتری دارند.

خرید آسانسور 4 طبقه

با توجه به مطالبی که توضیح دادیم، برای پروژه ساختمانی خود با توجه به انواع آسانسور، ارتفاع و تعداد طبقات ساختمان، ظرفیت کابین و قیمت قطعات، می توانید یک آسانسور متناسب با نیاز خود را انتخاب کنید، که قیمت آسانسور نقش اساسی در این انتخاب دارد. پیدا کردن گزینه ای مناسب با توجه به نیازهای خاص شما بزرگترین چالش بسیاری از سازندگان ساختمان است. بسیاری از خریداران به دنبال آسانسوری هستند که علاوه بر ایمن بودن، از نظر طراحی داخلی نیز جذاب و زیبا باشد که مطمئنا قیمت بالاتری نسبت به آسانسوری دارد که معیار اصلی انتخاب آن فقط قیمت آسانسور است.

در این صفحه لیست قیمت آسانسور 4 توقف گیربکس دار و گیرلس را با درب های تمام اتوماتیک و نیمه اتوماتیک ارائه کردیم. آسانسورها اجزاء مختلفی دارند که هریک از آن قطعات وظیفه مهمی در ساختار کلی سیستم آسانسور دارند و در خرید هر یک از این قطعات باید دقت کرد. ریل، درب، موتور، کابین و تابلو فرمان در قیمت تمام شده آسانسور 4 توقف نقش اساسی دارند، اما همچنانچه گفتیم حتی کوچکترین قطعات هم نقش اساسی در کارکرد آسانسور دارند، قطعاتی مانند فلکه هرزگرد، پاراشوت، کفشک، سیم بکسل، سربکسل و قطعات مکانیکی و راه اندازی آسانسور باید به درستی انتخاب و نصب شوند. 

آسانسور 4 توقف جزء آسانسورهای با ارتفاع و ظرفیت کم محسوب میشوند. در یک کلام میتوان گفیت که حداقل قیمت آسانسور 4 توقف بدون هزینه نصب 350 ملیون تومان است و برای حداکثر قیمت قطعات آسانسور 4 توقف نمیتوان قیمت دقیقی برآورد که در صورت استفاده از ریل و درب و موتور و تابلو فرمان سیم بکسل و تراول با برندهای خارجی احتمالا این قیمت به 900 ملیون تومان هم برسد.

برای مشاوره در مورد انواع آسانسور، دریافت پیش فاکتور و خرید آسانسور 4 طبقه با شماره تلفن 02165020560__02165020747 تماس بگیرید و یا به شماره 09128599265 در پیام رسان واتساپ و روبیکا پیام دهید.