درب آسانسور آلومین لیفت

درب آسانسور آلومین لیفت

ALOMIN LIFT

 

قبل از استفاده از درب در آسانسورها به شکل امروزی، دربی برای جلوگیری از سقوط مسافران و یا خطرات احتمالی ناشی از آن، فقط در طبقات وجود داشت که مسئول آسانسور مسئولیت باز و بست آن را بر عهده داشت. با گذشت زمان پیشرفت تکنولوژی درب در آسانسور نیز دستخوش تغییرات زیادی شد و امروزه انواع مختلفی از درب‌ های آسانسور در بازار آسانسور وجود دارد. وجود انواع درب ها به آسانسور زیبایی زیادی می‌ دهد و علاوه بر آن امنیت جانی مسافران را نیز تامین می‌کند.              

یک سیستم آسانسور از نظر کارکرد و ایمنی از ترکیب قطعات زیادی تشکیل شده است. ریل آسانسور، موتور آسانسور، درب آسانسور، تابلو فرمان آسانسور، کابین آسانسور، لوازم مکانیکی و لوازم راه اندازی آسانسور از مهم‌ ترین اجزای این سیستم محسوب می شوند. 

درب آسانسور دارای جنبه ایمنی و ظاهری (زیبایی) می باشد و در هنگام انتخاب آن باید دقت زیادی به خرج داد. درب ها از انواع مختلفی تشکیل شده اند که هر یک دارای ویژگی های منحصر به فردی هستند و می توان متناسب با نوع نیاز و کارایی از هر یک از آن ها استفاده نمود. همچنین نصب اصولی و صحیح درب ها نیز از اهمیت بالایی برخوردار است و در صورت عدم نصب صحیح، می تواند باعث بروز مشکلات زیادی شود و به همین علت انتخاب درب مناسب و متناسب با نوع آسانسور از اهمیت زیادی برخوردار است.

                                               

انواع درب آسانسور

وظیفه اصلی انواع درب جداسازی چاه آسانسور از بخش طبقات می باشد و به طور کلی درب ها به دو دسته اصلی تقسیم می شوند.

  • درب طبقات
  • درب کابین

درب طبقات: برای درب طبقات از دو نوع مدل لولایی و اتوماتیک استفاده می شود. درب آسانسور اتوماتیک به صورت خودکار باز و بسته شده ولی درب آسانسور لولایی توسط خود افراد باز و بسته می شوند. خود درب های اتوماتیک نیز دارای انواع مختلف تلسکوپی و سانترال می باشند که می توان آن ها را جزء پرکاربردترین مدل ها دانست که در مطالب بعدی در مورد آنها سخن خواهیم گفت. تعداد درب طبقه به تعداد طبقات ساختمان بستگی دارد.

درب کابین: برای درب کابین از انواع درب های آسانسور می توان استفاده کرد و تعداد استفاده شده از آن معمولا یک عدد است ولی با توجه به حفظ امنیت مسافران و زیبایی ظاهر آسانسور از درب های لولایی برای درب کابین استفاده نمی شود.

به دلیل اینکه آسانسور و مخصوصا درب های آن تاثیر زیادی در دکوراسیون ظاهری ساختمان ایفا می کنند، تنوع زیادی دارند. همچنین مدل های طراحی شده علاوه بر برند، نوع کاربری، مکانیزم های بازشو گوناگون، دارای سایز، طرح و رنگ مختلفی نیز هستند تا با سایر اجزای ساختمان به خصوص کابین و متریال به کار رفته در آن همخوانی داشته باشد.

سعی ما در شرکت آسانسور افق بر این بوده تا با ارایه بهترین برندهای درب های نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک در انواع مختلف از قبیل سانترال، تلسکوپی، سینوسی، اتوبوسی و ...، انواع درب های لولایی نیمه سنگین و سنگین در سایز، طرح و رنگ های مختلف، نیاز تهیه درب برای انواع آسانسورهای هیدرولیک و کششی را برآورده سازد. علاوه بر درب آسانسور انواع مختلف ریل آسانسور از قبیل ریل MF چین T5-T9، ریل MF چین T16، ریل ساورای اسپانیا T5-T9، ریل ساورای چین T5-T9، ریل چیلیک ترک T5-T9 و ریل آسانسور ایرانی T5-T9 و انواع موتور آسانسور خارجی مانند موتور آسانسور آلبرتو ساسی ایتالیا، موتور ایتال گرز ایتالیا، موتور گیرلس زیلابگ آلمان، موتور گیرلس ویتور چین و موتور گیرلس monadrive و موتورهای ایرانی از قبیل موتور آسانسور بهران، موتور آسانسور الکو و موتور آسانسور SR5 و انواع کابین آسانسور مانند کابین MDF استیل و کابین تمام استیل با تنوع بسیار در طرح و نوع استیل به کار رفته در آن موجود می باشد.

شماره های تماس: 02166803238

                              02166803528

معرفی انواع درب طبقات آسانسور

تنوع زیادی در طراحی و ساخت درب های طبقات وجود دارد که بسته به شرایط مختلف و همچنین درخواست یا سفارش مشتریان، طراحی و تولید می شوند. درب ها همان طور که می دانید علاوه بر تاثیر مستقیم در زیبایی فضای یک ساختمان، در ایمنی نیز تاثیرگذار هستند. از همین رو با شناخت صحیح نسبت به انواع آن، باید بهترین درب آسانسور را نیز برای ساختمان خود انتخاب نمایید. از جمله بهترین مکانیزم هایی که برای درب ها استفاده می شود می توان به درب سلکوم اشاره کرد. درب سلکوم جزو بهترین مکانیزم های ساخته شده خارجی می باشد که توسط بهترین شرکت های آسانسوری در ایتالیا و چین و ترکیه طراحی و تولید می شوند. در میان درب های آسانسور ایرانی می توان به درب سماتک حریری، درب سماتک روانکار، درب یاران و درب نوین سیستم اشاره کرد که با بهترین کیفیت و خدمات و گارانتی عرضه می شوند. مکانیزم های درب، علاوه بر تاثیر در کیفیت عملکرد آن، در میزان زمان فعالیت آن و البته راندمان نیز تاثیر بسزایی دارند.

درب آسانسور لولایی

درب آسانسور لولایی فضای کمی را اشغال کرده و عرض کمی را شامل می شوند. چرا که فقط از درب و یک چهارچوب ساده تشکیل شده است. از جمله ویژگی های این درب می توان به ساده و روان بودن آن اشاره کرد. البته این مدل ها از لحاظ قیمتی نیز مقرون به صرفه هستند. همچنین از مهم ترین بخش ها و اجزای تشکیل‌ دهنده‌ درب لولایی می توان به لولا، دیکتاتور(آرام بند)، قفل، دستگیره و قاب و شیشه اشاره کرد. یکی از معایبی که این مدل دارد شیوه باز شدن آن است. به دلیل این که چهارچوب و لولایی که این درب دارد، هنگام باز شدن زاویه 90 درجه ای را تشکیل می دهد که در نتیجه، این کار باعث مسدود شدن راه شده و فضای راهرو را تنگ تر می کند. همچنین یکی دیگر از معایب این درب، سخت باز شدن و یا عدم امکان استفاده از آن برای افراد خردسال و کهنسال، همچنین افرادی که از ویلچر استفاده می کنند، می باشد که شاید توان و یا مکان وارد کردن نیرو به درب را نداشته باشند.

درب های لولایی آسانسور با 20 طرح متنوع در سایز، طرح و رنگ های مختلف در آسانسور افق تولید می شود. برای مشاهده طرح و رنگ و قیمت آنها به لینک درب لولایی آسانسور مراجعه نمایید.

درب آسانسور  تلسکوپی (از یک سمت بازشو)

یکی از انواع درب هایی که در طبقات آسانسور مورد استفاده قرار می گیرد، درب تلسکوپی می باشد. این درب از یک سمت باز و بسته می شود، که نسبت به دیگر نوع درب یعنی سانترال مدت زمان بیشتری برای انجام این کار نیاز دارد. درب های تلسکوپی یکی از پرکاربردترین انواع درب آسانسور هست که در بسیاری از پروژه ها مورد استفاده قرار می گیرد. درب تلسکوپی بیشتر در ساختمان هایی که فضای کم تر و محدودتری دارند، بیشتر به کار می رود. همچنین در ساختمان هایی با راهرو باریک نیز این مدل می تواند بسیار کارآمد باشد.

درب آسانسور سانترال (از وسط بازشو) 

درب های سانترال را می توان یکی از بهترین انواع درب های آسانسور نام برد چرا که علاوه بر سرعت مناسب هنگام باز و بسته شدن، هم از نظر زیبایی و هم از لحاظ راندمان بسیار مناسب هستند. این درب از وسط به دو سمت باز و بسته می شود که سبب شده نسبت به دیگر انواع درب آسانسور سرعت بالاتری داشته باشد. این ویژگی در ساختمان هایی که رفت و آمد و ترافیک استفاده از آسانسور بالا است، بسیار کاربردی و مهم می باشد. به همین جهت در ساختمان هایی با تعداد طبقات زیاد، از این نوع درب استفاده می کنند. ابعاد و نوع آن نیز می تواند متناسب با کاربری آن متغیر باشد.

مقایسه درب های آسانسور اتوماتیک سانترال و تلسکوپی در عملکرد:

  • درب های سانترال در مقایسه با درب تلسکوپی زمان باز و بسته شدن کمتری دارند.
  • درب های سانترال از نظر زیبایی و کارایی شرایط بهتری داشته و می توان عمل قرینه سازی درب با کابین ها را در هر طبقه اجرا نمود.
  • درب های سانترال میزان فضای کم تری از کابین را اشغال می کنند. به همین علت در کابین هایی که به عمق و فضای بیشتری نیاز دارند، بسیار مناسب تر و کارآمدتر می باشد.
  • درب های سانترال از لحاظ قیمتی نسبت یه درب های تلسکوپی گرانتر می باشند.
  • درب های سانترال به فضا و عرض چاهک بیشتری برای نصب نسبت به درب تلسکوپی نیاز دارد.
  • درب های سانترال فقط به صورت تمام اتوماتیک ولی درب های تلسکوپی هم به صورت تمام اتوماتیک و هم نیمه اتوماتیک طراحی شده اند.
  • درب های سانترال از وسط باز و بسته ولی درب های تلسکوپی به راست و چپ باز و بسته می شوند.

درب عمودی (کشویی)

از درب های عمودی بیشتر به منظور آسانسورهای باربری استفاده می شود. مکانیزم باز و بسته شدن این درب به گونه ای است که از قسمت پایین به طرف بالا باز و بسته می شود.

درب اتوبوسی (آکاردئونی)

یکی دیگر از درب هایی که بسیار مورد استفاده قرار می گیرد درب اتوبوسی یا همان آکاردئونی است که مناسب ساختمان هایی با فضای چاله آسانسور کم می باشد.

انواع درب کابین آسانسور:

  • درب تمام اتوماتیک تلسکوپی: در این حالت درب طبقات و درب کابین پس از توقف کابین آسانسور بطور خودکار از یک سمت به سمت دیگر باز می شوند.

  • درب  تمام اتوماتیک سانترال: در این حالت درب طبقات و درب کابین بعد از توقف کابین آسانسور بطور خودکار از وسط به سمت طرفین باز می شوند.

  • درب نیمه اتوماتیک تلسکوپی: در این حالت درب کابین آسانسور به صورت اتوماتیک بوده و بعد از توقف کابین آسانسور از یک سمت به سمت دیگر باز می شود، اما درب طبقات لولایی بوده و با دست توسط کاربر باز می شود.
  • درب  نیمه اتوماتیک اتوبوسی و سینوسی: در این حالت درب کابین آسانسور به صورت اتومات بوده و بعد از توقف کابین آسانسور از یک سمت به سمت دیگر باز می شود، اما درب طبقات لولایی بوده و با دست توسط کاربر باز می شود.

تفاوت درب اتوبوسی با سینوسی در این است که درب اتوبوسی در داخل کابین به طرفین جمع می شود ولی درب سینوسی در بیرون از کابین آسانسور به طرفین جمع می شود.

انواع درب آسانسور از جنبه مکانیکی

  • درب های تمام اتوماتیک 
  • درب های نیمه اتوماتیک 

درب های تمام اتوماتیک: در آسانسورهایی که از درب های تمام اتوماتیک استفاده می کنند باز و بسته شدن درب های طبقه و کابین بدون دخالت دست و به شکل خودکار انجام می شود. استفاده از این نوع درب ها امروزه بسیار رایج شده است زیرا سرعت ورود و خروج افراد را افزایش می دهد و زمان تردد آن ها را به حداقل می رساند. درب های تمام اتوماتیک به صورت تلسکوپی (به یک جهت باز شو) یا سانترال (از وسط باز شو) می باشند.

درب های نیمه اتوماتیک: در آسانسور هایی که از درب های نیمه اتوماتیک استفاده می کنند درب طبقات به صورت لولایی بوده و با استفاده نیرویی که مسافران به آن وارد می کند باز و بسته شده ولی درب کابین به صورت اتوماتیک باز و بسته می شوند.

 

درب آسانسور اتوبوسی یا آکاردئونی-Folding Door

 

معرفی درب آسانسور اتوبوسی آلومین لیفت

در برخی از ساختمان ها فضای کافی برای دهانه چاهک آسانسور در نظر گرفته نشده است. از این رو در آسانسور این ساختمان ها نمی توان از درب های آسانسور تمام اتوماتیک و نیمه اتوماتیک تلسکوپی استفاده کرد. در این حالت برای طبقات از درب آسانسور لولایی و برای کابین از درب های اتوبوسی استفاده می شود. درب اتوبوسی آلومین لیفت با تکیه بر بهترین سیستم برد کنترل و موتور پر قدرت آن راه حلی بی نظیر جهت این امر می باشد. تضمین کیفیت و خدمات پس از فروش شرکت آلومین لیفت موجب آسایش و امنیت خاطر خریداران محترم می باشد. 

شرکت آلومین لیفت با سابقه بیش از 20 ساله خود از جمله قدیمی ترین تولید کننده انواع شستی های آسانسور و درب اتوبوسی در ایران می باشد که انواع سایز درب اتوبوسی را تولید می کند.

فروشگاه آسانسور افق نمایندگی معتبر فروش درب اتوبوسی آلومین لیفت را داشته و انواع اندازه های درب آسانسور اتوبوسی آلومین لیفت در سایز های 50 الی 125 را با ارائه گارانتی و خدمات پس از فروش معتبر به سراسر کشور عرضه می نماید. همچنین انواع قطعات یدکی درب اتوبوسی آلومین لیفت را می توانید از این شرکت تهیه نمایید.   

درب اتوبوسی آلومین لیفت از کیفیت و کارکردی مطلوب برخوردار است. در شرایط مختلف می توان از درب اتوبوسی در انواع پروژه های نصب و راه اندازی آسانسور استفاده نمود. در ادامه اطلاعات بیشتری در مورد مشخصات فنی، مزایا و معایب این محصول ارائه می گردد با ما همراه شوید.

مشخصات ظاهری و فنی درب اتوبوسی آلومین لیفت

درب های اتوبوسی (Folding Door) به نام درب های آکاردئونی یا تاشو نیز شناخته می‌ شود. عملکرد و ظاهر این مدل درب های آسانسور شبیه به درب‌‏ اتوبوس های قدیمی هست و علت نام‌گذاری آن نیز دقیقا به همین جهت است. عملکرد این درب‌ها به گونه ای است که لته‌ ‏ها به صورت آکاردئونی یا تاشو به صورت تلسکوپی به یک سمت یا سانترال به طرفین جمع می‏‌شوند. درب های اتوبوسی به صورت 4 لته بوده و برای چاهک هایی با عرض کم استفاده می شود که درب کابین بصورت اتوماتیک درون کابین باز شده و درب طبقات به صورت لولایی بوده که توسط کاربر بصورت دستی باز می شود.
درب اتوبوسی تنها راه حل مطمئن و ایمن نصب درب اتوماتیک در آسانسورهای با فضای محدود چاهک آسانسور و کابین بوده و با توجه به ظرافت ذاتی به علت محدودیت فضا، کیفیت آن شرط اول تداوم کارکرد و سلامت آن می باشد. نکته مهم این است که از این مدل درب غالبا برای درب کابین آسانسور استفاده می ‏شود اما اگر شرایط به نحوی باشد که محدودیت‏‌هایی برای طراح وجود داشته باشد، می‌توان از آن برای درب طبقه آسانسور نیز استفاده کرد.

درب اتوبوسی آلومین لیفت مجهز به موتور و درایو 3vf می باشد و از عملکردی مناسب و کارکردی مطلوب برخوردار بوده و باعث صرفه جویی در وقت و زمان مسافران می شود. سرعت باز و جمع شدن مناسب درب اتوبوسی آلومین لیفت در هنگام شرایط بحرانی از مزایای آن به شمار می رود. مصرف انرژی درب های اتوبوسی نسبت به درب های نیمه اتوماتیک بسیار پایینتر می باشد.

نکته ی مهم در مورد درب اتوبوسی آلومین لیفت این که دارای کمان مکانیکی می باشد و دیگر به مگنت برقی نیازی نیست. درب اتوبوسی آلومین لیفت امکان تردد بالا و بدون محدودیت به ویژه در ساختمان‌ های پرترافیک را دارا می باشد.

با مراجعه به لینک لیست قیمت درب آسانسور اتوبوسی آلومین لیفت و لیست قیمت قطعات یدکی درب اتوبوسی آلومین لیفت با قیمت انواع سایزهای درب و قیمت قطعات یدکی آشنا شده و جهت سفارش درب و قطعات با شماره های 02166803238-02166803528 تماس بگیرید و یا به شماره 09128599265 در پیام رسانهای واتساپ و روبیکا و تلگرام پیام دهید.

مزایا و معایب درب آسانسور اتوبوسی آلومین لیفت                                     

  • درب اتوبوسی سایز 90-80-70-60 آماده تحویل
  • تولید درب اتوبوسی سایز 125-120-115-110-105-100-95-85-75-65-55-50 به صورت سفارشی
  • قابلیت نصب با کمان مکانیکی و عدم نیاز به مگنت برقی
  • مجهر بودن به موتور و درایو 3VF
  • مجهز به موتور گیربکس 90 ولت با کیفیت بالا با چرخ دنده های فلزی
  • قابلیت تولید با لته های رنگی استاتیک و استیل سفارشی
  • ارائه درب با رنگ پایه 7032 و تغییرات رنگ به دلخواه مشتری با بهره گیری از سیستم رنگ الکترو استاتیک
  • مناسب برای ساختمان هایی با فضای محدود چاهک آسانسور
  • مصرف انرژی بسیار پایین نسبت به سایر درب های آسانسور نیمه اتوماتیک
  • سیم کشی مشابه درب‌ های سماتیک مجهز به بازویی و کمان مکانیکی
  • مکانیزم شبیه درب سانترال بدون میکروسوئیچ
  • رعایت فضاهای استاندارد
  • کاهش شعاع عملکرد و یا شعاع حرکتی به ویژه هنگام باز و بسته شدن
  • نیاز به فضای بسیار کم برای نصب
  • سرعت عملکرد بالا نسبت به سایر درب‌ های نیمه اتوماتیک
  • امکان تردد بالا و بدون محدودیت به ویژه در ساختمان‌های پرترافیک
  • عملکرد ساده، روان و بدون سر و صدا
  • سرعت باز و بسته شدن مناسب درب اتوبوسی به ویژه هنگام شرایط بحرانی
  • دارای امنیت بالا و صرفه جویی در زمان مسافران
  • ارسال به سراسر کشور
  • گارانتی یک ساله و خدمات پس از فروش پانزده ساله

با توجه به مزایا و معایب گفته شده از درب کابین آسانسور اتوبوسی آلومین لیفت، در صورت نیاز می‌توانید آن را از فروشگاه قطعات آسانسور افق تهیه نمایید. مجموعه افق آسانسور با تکیه بر 17 سال تجربه در صنعت آسانسور، امروزه به یکی از بهترین گزینه‌ها جهت خرید قطعات آسانسور به خصوص انواع درب آسانسور در سراسر کشور تبدیل شده است.

شما می‌توانید با مراجعه به سایت افق لیفت (ofoghlift.com) انواع درب آسانسور لولایی، نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک را از قبیل درب حریری، درب روانکار، درب نوین سیستم و درب یاران را خریداری کنید. در افق آسانسور به شما کمک می‌کنیم تا کلیه قطعات مورد نظر آسانسور را با قیمت مناسب و راهنمایی‌ های کارشناسان ما در این زمینه تهیه کنید و یک خرید ضمانت شده را تجربه کنید.

سخن نهایی

درب‌ های آسانسور تنوع بسیار زیادی دارند که مدل اتوبوسی یکی از مدل های درب آسانسور است. درب های اتوبوسی آلومین لیفت به صورت 4 لته بوده که مثل درب های تمام اتوماتیک سانترال از وسط باز و بسته می‌شوند. این درب ها بر روی کابین آسانسور نصب می شوند. مزایای درب آسانسور اتوبوسی آلومین لیفت موجب محبوبیت زیاد این مدل از درب‌ ها در ساختمان‌ ها به خصوص در آسانسورهایی که فضای کوچکی دارند شده است. درب آسانسور اتوبوسی هم در ساختمان‌ های کلاسیک کاربرد دارد و هم در ساختمان‌ های مدرن امروزی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

لیست قیمت درب اتوبوسی آلومین لیفت

ALOMIN LIFT FOLDING DOOR معرفی شرکت آلومین لیفت شرکت آلومین لیفت جزء اولین تولید کننده های درب اتوبوسی در ایران می باشد. این شرکت با سابقه بیش از 20 ساله…

قطعات یدکی درب اتوبوسی آلومین لیفت

ALOMIN LIFT شرکت آلومین لیفت تولید کننده شستی های های آسانسور، از اولین تولید کننده های درب اتوبوسی در ایران می باشد. این شرکت با سابقه بیش از 20 ساله…

درب آسانسور اتوبوسی آلومین لیفت

ALOMIN LIFT FOLDING CABIN DOOR درباره شرکت آلومین لیفت شرکت آلومین لیفت تولید کننده درب های اتوبوسی آلومین لیفت با سابقه بیش از 20 ساله خود قدیمی ترین تولیدکننده درب…